Det finns mycket vackert att önska till sitt smyckeskrin. En del smycken kan passa till vardag och andra till att förgylla en lyxig fest, ta en titt online. Det går att välja armband i olika sorters guld – vitt, guld och rött. ”Diamond’s is a girl’s best friend” är ett uttryck som finns av en anledning. De glittrar och piggar upp och får även en själv att skina.

Färger som accentuerar

Ett annat sätt att välja smycken på är att välja efter färg eller humör. Vilken är din favoritfärg, ser du särskilt bra ut i någon färg? Kan dina ögon kompletteras med någon färg? Om de är bruna kan grönt vara fint, och om de är blåa, något i rött som exempel. Sen är det även skillnad på om du hellre är mer diskret och vill smälta in.

Trend med naturmaterial

För vardag och jobb så finns det många sätt att förnya sig. Inom smyckesvärlden påverkar naturtrenden. Därför kommer vi fortsatt att få se en efterfrågan på naturmaterial och ädelmetaller. Blickar vi istället tillbaka i tiden kan vi se att smycken tidigt var statussymboler och redan då bidrog till modet. Dessutom var det trendigt även för män att bära smycken, och det är fint att det åter börja göra sig gällande.