Belysning i hemmet är viktigt för att vi ska kunna se ordentligt. Men det är också ett bra sätt att sätta en personlig prägel på hemmet eftersom de olika varianterna av lampor som finns på marknaden ser väldigt olika ut.

Välj rätt belysning

Till att börja med är det viktigt att du väljer rätt sorts belysning till hemmets olika rum. I badrum och kök är det bra med skarpt ljus. Men i sovrummet och i vardagsrummet är det passande med ett dovare ljus för att skapa en lugn och mysig stämning. Förutom att lamporna avger olika ljus finns det massor med olika typer av belysning. Några exempel på det är taklampor, vägglampor, golvlampor och bordslampor. De kommer i olika modeller, storlekar, färger och material. Utgå från din personliga smak och inredningsstil för att välja rätt. Du kan klicka dig vidare här för att köpa din nya belysning.

Inred med belysning

När du har fått hem din nya belysning är det dags att börja inreda. Produkterna är enkla att packa upp och de är enkla att montera och få på plats. Ibland kan du behöva finlira genom att gömma sladdar. Är du osäker på vart lampan ska sitta kan du alltid prova dig fram för att se vad som känns bäst.