Nu står vintern för dörren och oavsett vad du tycker om den finns det en sak som gör den väldigt mycket behagligare, nämligen en riktigt skön jacka.

Förbered dig på vargavinter

90-talet har inspirerat modet under lång tid och nu dundrar det in på väderfronten också. Enligt meteorologerna har vi en kall vinter att vänta. Det kyliga vädret förväntas redan i november och när temperaturen sedan sjunker kan det bli just så kallt som det var under 90-talets vintrar.

Klä dig klimatsmart

Mode ska självklart vara snyggt, spännande och nyskapande. Idag tycker dock de flesta att det dessutom är angeläget att konsumera hållbart. Vill du värna miljön är det viktigt att du väljer miljövänliga material och tänker på hur och var kläderna är tillverkade. Ett smart tips för att vara snäll mot både miljön och plånboken är att vårda dina kläder så att de håller länge.

Investera i nyckelplagg

Riktigt klimatsmart är det naturligtvis att bygga upp en bra basgarderob och på så vis konsumera mindre. Detta gör du genom att investera i tidlösa nyckelplagg av god kvalitet som samtidigt går att matcha med varandra. En härlig jacka eller elegant kappa är givna plagg i en sådan garderob. Kolla utbudet online om du är ute efter en skön jacka att njuta av under många vintrar framöver.

Relaterade inlägg