Hösten och vintern 2013 är en tid där accessoarer står i fokus. Det är detaljerna som ger dig din unika personliga stil i höst.Djurmönster

Djurmönster

Den absolut största trenden som återfinns på alla typer av accessoarer är djurmotiv. Oavsett om det är i form av rävar, krokodiler, elefanter eller skalbaggar så är det superhett just nu! På pannband, halsdukar, scarfar och handskar kan du satsa på exotiska djurmönster medan ringar, halsband och armband gärna får bestå av djurmotiv såsom ett maffigt lejonhuvud i guld.Mönster i sig är väldigt trendigt i höst och vinter, det behöver inte vara djurmönstrat utan även ränder, rutor och andra intressanta mönster går hem. Satsa gärna på färggranna accessoarer. Höstens trender innehåller allt från orange och rostrött till blått och plommonlila. Accessoarerna står som sagt i fokus just nu så var inte rädd för att använda färger som drar till sig uppmärksamhet.

Den nya accessoaren

MobilenEn annan accessoar som blivit väldigt populär på sistone är mobilen och självklart har det skapats trender för allt från mobilskal till mobilväskor och fodral.  Precis som för andra typer av accessoarer så är det just nu trendigt med skal och fodral med mönster och färger. Läder är dessutom riktigt hett till mobilen. Ett svart läderfodral med plats för kort- och sedlar är både praktiskt och helt rätt i tiden. Om du vill ha en riktigt personlig look på din mobil kan du numera designa ditt alldeles egna skal på internet och få det hemskickat i brevlådan.

 Väskan

När det kommer till väskor är skinn en stor trend i höst, gärna med snygga gulddetaljer, men även lackväskan passar utmärkt. En svart väska går aldrig ur tiden så tänker du endast investera i en vardagsväska är en svart skinnväska med gulddetaljer det rätta valet. Till festen är en detaljrik clutch eller en snygg kuvertväska med hårda raka linjer ett måste. Kolla in på http://nyheter24.se hittar du ett helt bildspel med de hetaste väskorna idag, riktigt snygga.

Relaterade inlägg